Κολωνός: Η εισαγγελέας πρότεινε πλήρη ενοχή της μάνας της 12χρονης – Ζήτησε απαλλαγή Mίχου για τον βιασμό

Ζητεί την ενοχή της για μαστροπεία με τη μορφή της εξώθησης και της διευκόλυνσης αλλά και αφόρητων πιέσεων προς το παιδί προκειμένου αυτό να εκδίδεται – Λόγω αμφιβολιών η απαλλακτική πρόταση για τον Ηλία Μίχο

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για το αδίκημα της μαστροπείας αλλά.και της πορνογραφίας (με διανομή ακατάλληλου υλικού σε κατηγορούμενους) σε βάρος της κόρης της, πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας της έδρας στη εν εξελίξει κεκλεισμένων των θυρών, δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης μαθήτριας.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας φέρεται να ζητεί την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή της εξώθησης και της διευκόλυνσης αλλά και αφόρητων πιέσεων προς το παιδί συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προκειμένου αυτό να εκδίδεται.

Ακόμη η εισαγγελέας φέρεται να δέχθηκε ότι η κατηγορούμενη μητέρα, μέσω πληροφοριακών συστημάτων και πάλι με τη μορφή αφόρητων πιεσεων και προτροπών φέρεται να εξωθούσε το παιδί να παράγει βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φερνει χρήματα.

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή για τη μητέρα για τα αδικήματα:

  • -Της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους
  • -Της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση δεδομένου ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή της μητέρας και για το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της συζύγου του Ηλία Μίχου.

Η εισαγγελέας νωρίτερα φέρεται να πρότεινε την απαλλαγή του Ηλία Μίχου για τα αδίκηματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών αλλά και για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού (σ.σ. η εισαγγελέας ως προς τη μαστροπεία ζήτησε μετατροπή σε διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται).

Παράλληλα, την ενοχή των 22 εκ των 23 συνολικά κατηγορουμένων που φέρονται ότι είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά με την 12χρονη από τον Κολωνό έναντι αμοιβής, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτό Δικαστήριο στη δίκη για την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης. Συγκεκριμένα η εισαγγελέας ζήτησε οι κατηγορούμενοι να κηρυχθούν ένοχοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που έχει συμπληρώσει τα 12. Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών ενός κατηγορούμενου για το αδίκημα αυτό. Πρόκειται για έναν άνδρα πακιστανικής καταγωγής.

Ο «Μιχάλης»

Σχετικά με τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλη», η εισαγγελική λειτουργός φέρεται να ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Αντίθετα για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε αθώωσή του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Aπαλλαγή Mίχου για τον βιασμό της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας – Για ποιες κατηγορίες ζητά ενοχή

Απαλλακτική για τα αδίκηματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών αλλά και για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού (σ.σ. η εισαγγελέας ως προς τη μαστροπεία ζήτησε μετατροπή σε διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται) σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες για τον Ηλία Μίχο η εισαγγελέας της έδρας όπου διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας σήμερα αναπτύσσει την πρότασή του επί της ενοχής ή μη των 26 κατηγορουμένων της υπόθεσης και μέχρι στιγμής φέρεται να έχει προτείνει την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου, δηλαδή του Ηλία Μίχου από το αδίκημα του βιασμού της ανήλικης.

Αναλυτικότερα η εισαγγελέας φέρεται να έχει προτείνει την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί.

Ακόμη φέρεται να έχει ζητήσει την ενοχή του εν λόγω κατηγορούμενου για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία. Επιπλέον η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε την ενοχή Μίχου και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται αλλά και για οπλοκατοχή. Αντίθετα η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο Μίχος λόγω αμφιβολιών για βιασμό της 12χρονης, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Visits: 1

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*