Ξανά στο τραπέζι η υποψηφιότητα του Ν. Παππά για την Αθήνα

 Τι αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ξανά στο τραπέζι η υποψηφιότητα του Ν. Παππά για την Αθήνα

Το αρχικό σενάριο της στήριξης της υποψηφιότητας του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για το δήμο της Αθήνας επανέρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Μέχρι χθες, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν συγκεντρωθεί τέσσερις υποψηφιότητες: αυτή του Κώστα Ζαχαριάδη, του Νίκου Φίλη, της Όλγας Μπαλαούρα και του Κώστα Τσουκαλά, ο οποίος αποτέλεσε πρόταση του Διονύση Τεμπονέρα.

Τα δεδομένα όμως δείχνουν να αλλάζουν αφού στη Π.Γ. αποφασίσθηκε να συγκροτηθεί τριμελής επιτροπή η οποία θα αναλάβει άμεσα να έρθει σε επαφή με τον Νίκο Παππά προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Να θυμίσουμε πως την στήριξη στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού είχε ανακοινώσει στην Κεντρική Επιτροπή στις 9 Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας, όμως μετά τις εκλογές ο ίδιος ο καλαθοσφαιριστής με δηλώσεις του φάνηκε πως έκανε πίσω.

► Για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αποφάσισε να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*