ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – Δήμου Σαρωνικού, 24.11.2020 ΠΟΥ «ΠΗΓΑΙΝΕΙ» ΤΟ ΚΑΠΗ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ ?

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – Δήμου Σαρωνικού, 24.11.2020

ΠΟΥ «ΠΗΓΑΙΝΕΙ» ΤΟ ΚΑΠΗ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ ?

Προς Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Πέτρο Φιλίππου

Προς Προέδρο του Αριστόδικου κ. Ν. Πουλόπουλο

Προς Αντιδήμαρχο Π. Φώκαιας κ. Γ. Κυριακόπουλο

ΘΕΜΑ: ΠΟΥ «ΠΗΓΑΙΝΕΙ» ΤΟ ΚΑΠΗ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ ?

Αξιότιμοι κύριοι.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι με απόφαση του «Αριστόδικου» και του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, ο Πρόεδρος και το Κοινοτικό Συμβούλιο Π. Φώκαιας έχει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ αποκλειστεί από την Διοίκηση του ΚΑΠΗ Π. Φώκαιας, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε τίποτα από όσα αποφασίζονται για την λειτουργία του.

Το βράδυ της Κυριακής (22/11) με τεράστια έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι η αίθουσα που για πάρα πολλά χρόνια φιλοξενούσε το ΚΑΠΗ Π. Φώκαιας, είχε αδειάσει και όλα τα πράγματα (τραπέζια, καρέκλες, ντουλάπες, ψυγεία, τηλεόραση, εξοπλισμός κουζίνας, κουρτίνες κ.λ.π.) είχαν απομακρυνθεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού θέσαμε το θέμα, αλλά πέρα από μισόλογα δεν πήραμε από τους αρμόδιους καμιά συγκεκριμένη απάντηση.

Προκειμένου λοιπόν να πληροφορήσουμε τους συμπολίτες που διαρκώς μας ρωτάνε τι συμβαίνει με το ΚΑΠΗ, θέλουμε άμεσα να μας ενημερώσετε:

  1. Πότε και με ποια απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΑΠΗ ή του Δ.Σ. του Αριστόδικου αποφασίστηκε η εκκένωση της αίθουσας;
  2. Σε ποιο σημείο βρίσκονται σήμερα τα πράγματα και η περιουσία του ΚΑΠΗ, ποιοι έχουν την ευθύνη για την μετακίνηση τους και με τίνος την ευθύνη φυλάσσονται;

Τέλος θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται στην Π. Φώκαια, ότι έχει ήδη αποφασιστεί το ΚΑΠΗ να μεταφερθεί σε χώρο που ανήκει σε μέλος της σημερινής Διοικούσας Επιτροπής, στον οποίο μάλιστα εντελώς συμπτωματικά, ξεκίνησαν εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής του;

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας για τη υπεράσπιση της περιουσίας του ΚΑΠΗ και την τήρηση της νομιμότητας, ελπίζουμε να πάρουμε τις απαντήσεις που μας οφείλονται και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση

Πρόεδρος της Κοινότητας Π. Φώκαιας

Μανώλης Τσαλικίδης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*