ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – Δήμου Σαρωνικού, 25.11.2020 ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ «ΠΗΓΑΙΝΕΙ» ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΦΩΚΙΑΝΩΝ

Τη Δευτέρα (23/11) στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος του Αριστόδικου, για όσα συνέβησαν στο ΚΑΠΗ, δήλωνε ανάμεσα σε άλλα:

«…υπάρχει αίτημα από την Επιτροπή του ΚΑΠΗ για μεταστέγαση του ΚΑΠΗ …, ο χώρος είναι μικρός, ο κόσμος είναι πολύς ….».

«…υπήρξε μια πρόταση να μεταφερθούνε τα πράγματα του ΚΑΠΗ, να μεταφερθεί το ΚΑΠΗ από εκεί, να βρούμε ένα άλλο χώρο, με όλες τις διαδικασίες αυτές που περιγράψατε και εσείς …, με ανοικτό διαγωνισμό, προσφορές…».

«υπάρχει και μια δεύτερη σκέψη ο χώρος που είναι το ΚΑΠΗ αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για τους συλλόγους της περιοχής..

Την Τρίτη (24/11) δημόσια ανακοίνωνε:

«Επειδή το ΚΑΠΗ λόγω των μέτρων της πανδημίας παραμένει κλειστό και επειδή η μίσθωση θα ανανεωθεί, θεωρήσαμε σκόπιμο να ανακαινίσουμε και να φρεσκάρουμε τον χώρο…».

«…μέλος του διοικητικού συμβουλίου προσέφερε προσωρινά τον χώρο για την αποθήκευση των επίπλων του ΚΑΠΗ για λίγες ημέρες μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες ανακαίνισης και μετά να ξανατοποθετηθούν τα πράγματα στην αίθουσα…».

Κύριε Πρόεδρε του Αριστόδικου.

Έχουμε πάντα τη διάθεση να δεχθούμε εξηγήσεις για λανθασμένες ενέργειές, η απάντηση σας όμως υποτιμά την νοημοσύνη μας και προσβάλλει τη λογική μας.

Η ζωή μας έχει δείξει ότι οποιαδήποτε διαφωνία και αντιπαράθεση μπορεί να έχει οφέλη, εάν διεξάγεται με όρους ειλικρίνειας και αξιοπιστίας.

Με όσα όμως δηλώσατε και με τον τρόπο που συνεχίζετε να μας αντιμετωπίζετε, αποδεικνύεται ότι δεν μπορείτε πλέον να συμμετέχετε σε αυτή τη συζήτηση.

Τα ερωτήματα μας για τις τελευταίες απαράδεκτες μεθοδεύσεις στο ΚΑΠΗ Π. Φώκαιας παραμένουν και εν αναμονή των αποφάσεων Κοινοτικού Συμβουλίου Π. Φώκαιας, περιμένουμε πλέον από τον κ. Δήμαρχο Σαρωνικού και τον κ. Αντιδήμαρχο Π. Φώκαιας να μας δώσουν τις απαντήσεις που δικαιούται να γνωρίζει η Π. Φώκαια.

Μανώλης Τσαλικίδης

Πρόεδρος Κοινότητας Π. Φώκαιας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*