Καλώς Ήλθατε…

Κώστας Γ. Μωϋσιδης

καλημέρα κόσμε

Για να είσαι πειστικός πρέπει να είσαι πιστευτός.

Για να είσαι πιστευτός πρέπει να είσαι αξιόπιστος.

Για να είσαι αξιόπιστος πρέπει να είσαι αληθινός.

Edward R. Murrow

“Βαφτισιμιέ, και καμιά ειδησούλα, όχι μόνο παρελθόν και πανηγύρια…” αυτή ήταν πριν από κάποια χρόνια η προτροπή του νονού μου, στα στερνά του, όταν του πήγα Ντελάλη…Δεν ήμουν έτοιμος…τώρα όμως…

Έχοντας ήδη μια δεκαετή εμπειρία από την έκδοση του Ντελάλη και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των αναγνωστών, με αρχές μας το σεβασμό προς το αναγνωστικό κοινό και την εγκυρότητα των πληροφοριών, τολμάμε ένα νέο εγχείρημα που στόχο έχει να καλύψει την πολιτική, κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα στους Δήμους Λαυρεωτικής – Σαρωνικού. Στόχος και πάλι η ανεξαρτησία του εντύπου, οικονομική, αλλά και πολιτική. Αυτό σημαίνει πως η κυκλοφορία του εντύπου που κρατάτε στα χέρια σας θα εξασφαλίζεται από τις διαφημίσεις υγιών επιχειρήσεων, που αναζητούν τρόπους προβολής των υπηρεσιών ή των προϊόντων τους με απώτερο στόχο την διεύρυνση της πελατείας τους και την αύξηση των πωλήσεών τους. Με τον τρόπο αυτό, εξάλλου, μπορεί, και πάλι να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα και να αποφευχθεί οποιαδήποτε υστερόβουλη προσπάθεια να καταστεί το περιοδικό φερέφωνο πολιτικών παρατάξεων ή προσώπων. Ισορροπίες, λοιπόν, πλουραλισμός και σφαιρικότητα στην είδηση, ώστε ο αναγνώστης να μην καθοδηγείται, αλλά να βγάζει μόνος του τα συμπεράσματά του.

Έτσι, επιστολές, διαμαρτυρίες, καταγγελίες κ.λ.π θα δημοσιεύονται μόνο με απάντηση και από την άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις συκοφαντιών και κιτρινισμού, παράλληλα, όμως, το έντυπο να αποτελέσει έναν χώρο εποικοδομητικού και γόνιμου διαλόγου μεταξύ αρχών και πολιτών με απόρροια πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας, την καλυτέρευση της εικόνας των δήμων μας και την επίλυση των προβλημάτων.

Όπως και νάχει, το ταξίδι ξεκινάει. Αν το σκαρί είναι γερό και το τσούρμο το αγαπάει θα προχωρήσει!

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*