ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διαγραφή της δημοτικής συμβούλου Ακριβής Καρούμπαλη από την παράταξη Σαρωνικός Αύριο

Σαρωνικός, 7/11/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διαγραφή της δημοτικής συμβούλου Ακριβής Καρούμπαλη από την παράταξη Σαρωνικός Αύριο.

Η κ. Καρούμπαλη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα 7/11/2022 με τον επικεφαλής Γιώργο Σωφρόνη εξέφρασε τη διαφοροποίησή της από θέσεις της παράταξης. Επέλεξε μάλιστα να εκφράσει τη διαφοροποίησή της αυτή, την ημέρα που η παράταξή μας απηύθυνε κάλεσμα προς τους δημότες, ώστε να ξεκινήσει ευρεία συζήτηση και ενημέρωση για την οικονομική κατάρρευση του Δήμου και για τις αναμφισβήτητες πολιτικές ευθύνες της Δημοτικής Αρχής.

Είναι απορίας άξιο γιατί η κ. Καρούμπαλη επιλέγει μια τέτοια στιγμή να δηλώσει τη διαφοροποίησή της. Τη στιγμή που η παράταξή μας ξεκινά ένα δημόσιο ανοικτό διάλογο για να αποκαλύψει τις διαχειριστικές αστοχίες και τα πολλαπλά συμπτώματα κακοδιαχείρισης της διοίκησης. Για να υπογραμμίσει την οριζόντια πολιτική ευθύνη που φέρουν όλα τα μέλη της σημερινής διοίκησης.

Ο χρόνος θα δείξει και θα αποδείξει τις προθέσεις του καθενός. Σε κάθε περίπτωση η πορεία όλων μας κρίνεται καθημερινά.

Ειδικά από τη στάση και τη θέση που κρατάμε απέναντι στο μείζων ζήτημα : την οικονομική κατάρρευση του Δήμου Σαρωνικού.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης Σαρωνικός Αύριο

Γιώργος Σωφρόνης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*